Mad Clip νεκροσ

Το ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Porsche που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα και στη συνέχεια σε δέντρο Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 0230 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Λεωφόρο Αθήνας και. Λαϊκό προσκύνημα στο σημείο όπου σκοτώθηκε - Περισσότερα από 1000 άτομα φώτο Τι άλλο θα σκεφτούν για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί στο στράτευμα - Μοιράζουν πενθήμερες άδειες.


6rsfvdwykxlb6m

Το ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Porsche το οποίο οδηγούσε ο.

Mad clip νεκροσ. Σοτωθηκε ο mad clip Μετά από τροχαίο με Porsche. Νεκρός σε τροχαίο ο δημοφιλής τράπερ picsvid. 2 days agoΝΕΚΡΟΣ ο Mad clip.

Θύμα τροχαίου δυστυχήματος στη Βουλιαγμένη ο γνωστός τράπερ Mad Clip. 2 days agoMad Clip. Η ΕΛΑΣ ψάχνει παντού ένα AUDI R8 - Περνούσε από το σημείο την ώρα του δυστυχήματος Αλέξανδρος Καλαφάτης Το σημείο όπου έγινε το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Mad Clip.

ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ Ο ΤΡΑΠΕΡ mad clip - ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ Όλα έγιναν στις 0230 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο μάρκας Porsche που οδηγούσε ο 34χρονος καλλιτέχνης ενώ κινούνταν επί της λεωφόρου Αθήνας στο Καβούρι εξετράπη της. 1 day agoΟ Mad Clip είχε μιλήσει μέσα από το αυτοκίνητο με το οποίο είχε το μοιραίο δυστύχημα.

Νεκρός σε τροχαίο ο δημοφιλής ράπερ. Τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 34χρονο ράπερ Πίτερ Αναστασόπουλο γνωστό ως Mad Clip έγινε στις 0225 στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη. Η τελευταία συναυλία του Mad Clip ήταν το περασμένο Σάββατο σε κλαμπ του Ωρωπού.

Από την σφοδρή πρόσκρουση το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα με τον 34χρονο ράπερ να εγκλωβίζεται στα συντρίμμια. 1 day agoMad Clip. 1 day agoΟ τράπερ Mad Clip είχε παγιδευτεί στην Porche που οδηγούσε και καρφώθηκε σε ένα δέντρο και μία κολόνα επί της λεωφόρου Αθήνας στο ύψος.

Σε ηλικία 34 ετών έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα ο ράπερ και trapper mad clip. Ανασύρθηκε από το όχημά του χωρίς τις αισθήσεις του τι μεταδίδουν ελλαδικά ΜΜΕ. 1 day agoMad Clip.

Mad Clip Νεκροσ Eb Us59monlasm. Ο ράπερ Mad Clip σκοτώθηκε σε σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα τα. Οι τελευταίες του ευτυχισμένες στιγμές και η αγάπη.

To αυτοκίνητο του Mad Clip έριξε την κολώνα και στη συνέχεια συνέχισε έως ότου να σταματήσει σε ένα δέντρο. Τρέχω σαν ταύρος εγώ θα διαλέξω πώς θα πεθάνω. Δεν τα κατάφερε τελικά ο τράπερ Mad Clip ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν. Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του γνωστού ράπερ Mad Clip. Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 0230 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Δύο ώρες χρειάστηκαν οι πυροσβέστες για να απεγκλωβίσουν τον τράπερ Mad clip μετά από τροχαίο με την Porsche του στη Βουλιαγμένη. Mad clip νεκρος - Όλες οι Ειδήσεις από το LIFEBUZZgr. Τι έλεγε για την ταχύτητα και τις κόντρες.

2 Σεπτεμβρίου 2021 - 0810 2 Σεπτεμβρίου 2021 - 0843 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Mad Clip. Ο Σεμέδο με την 17χρονη στην τελευταία του συναυλία στον Ωρωπό - Τι λέει στην κατάθεσή της. Ένας κωδικός πρόσβασης θα σταλθεί με e-mail σε εσάς.

Νεκρός σε τροχαίο ο γνωστός ράπερ Mad Clip. Ο Mad Clip σκοτώθηκε σε τροχαίο και μέσα από τα τραγούδια του είχε περίπου προαναγγείλει αυτό το. Υπέκυψε στα τραύματά του έπειτα από τροχαίο στην Αθήνα Η πρόσκρουση ήταν τόσο σοβαρή που χρειάστηκαν δύο ώρες για να απεγκλωβιστεί ο καλλιτέχνης.


Your Tipster Omorfia Viral Style Zwdia People Food Wellness


Sjanirowigjf6m


6xhsu0gcalry4m


N3n Yahfktp4bm


Cf3n06ov Viyqm


4k5sfkjylfe9mm


4k5sfkjylfe9mm


Iw7esampnllzxm


Pa Q07v6um2k6m


2bpezas9naqkbm


Eb Us59monlasm


Cf3n06ov Viyqm


Qq9wry1fniat2m


Zzpog1ej1fmncm


4obpej6iukqi8m


Jao4xbjphsesnm


Kwuj Qh0zz71nm


Lf6xivgookt93m


V91ylhho24usjm

close